| Preplavovanie karbecu - tecie benzin cez prepadovu hadicku | |
|
|
Autor | Správa |
---|
riki1 Admin
Počet príspevkov : 512 Registration date : 25.05.2007
| Predmet: Preplavovanie karbecu - tecie benzin cez prepadovu hadicku So jún 09, 2007 7:36 am | |
| Mal som tento problem, urobil som nasledovne: zastavil som privod paliva, nastartoval motor a nechal spotrebovat vsetok benzin z karbecu. Potom som odpojil hadicku co vedie z nadrze do karbecu a parkrat som silno fukol cez nu do karbecu.Potom som zase pripojil hadicku pustil benzin a uz mi netiekol. Potom ide nastartovanie kusok tazsie kym sa zase benzin nedostane vsade kde ma.Potom este mozno by bolo dobre opat vsetok benzin z karbecu vypustit cez vypustaciu skrutku na spodku (poz.13) , aby sa ta necistota dostala von z plavakovej komory. Ako sa necistota dostala pod ihlovy ventil ?Myslim ze z nadrze nie , lebo tam je velmi jemne sytko, skor si myslim ze pri montazi tej hadicky na karburator mechanik nedodrzal potrebnu cistotu. | |
|
| |
foxX
Počet príspevkov : 100 Localisation : Brno Registration date : 26.09.2007
| Predmet: Re: Preplavovanie karbecu - tecie benzin cez prepadovu hadicku St jún 11, 2008 9:24 pm | |
| jo dneska mě to začlo taky téct, asi jak sem sundaval nás´drž dak se možná do karbecu něco dostalo. zkusim to taky profouknout než to rozdělám | |
|
| |
Mexican
Počet príspevkov : 48 Age : 39 Localisation : Honda FX 650X,Yamaha WR 400 F Registration date : 01.02.2008
| Predmet: Re: Preplavovanie karbecu - tecie benzin cez prepadovu hadicku Št jún 12, 2008 7:53 am | |
| jseš si jistej,že je bezpečný takhle fouknout do karbce?Na rozebranej jo,ale do uzavřenýho pustit stlačenej vzduch bych se bál | |
|
| |
foxX
| Predmet: Re: Preplavovanie karbecu - tecie benzin cez prepadovu hadicku Št jún 12, 2008 11:07 am | |
| ja to zkoušel pusou a sterjně nic, musim ho rozhodit. | |
|
| |
riki1 Admin
| Predmet: Re: Preplavovanie karbecu - tecie benzin cez prepadovu hadicku Št jún 12, 2008 12:00 pm | |
| Samozrejme, ze treba fukat iba ustami, ale nemusi to pomoct, ak sa ta necistota neda prefuknut cez ihlovy ventil, tak to musis rozobrat. | |
|
| |
foxX
| Predmet: Re: Preplavovanie karbecu - tecie benzin cez prepadovu hadicku Št jún 12, 2008 11:03 pm | |
| Stačilo přes vypouštěcí sroub vypustit benzín, a už to funguje | |
|
| |
Mexican
Počet príspevkov : 48 Age : 39 Localisation : Honda FX 650X,Yamaha WR 400 F Registration date : 01.02.2008
| Predmet: Re: Preplavovanie karbecu - tecie benzin cez prepadovu hadicku Pi jún 13, 2008 8:38 am | |
| | |
|
| |
ifcozv Anonymný
| Predmet: Re: Preplavovanie karbecu - tecie benzin cez prepadovu hadicku St november 03, 2010 11:40 pm | |
| Ahojte
Chcem sa vas opytat. Ako casto sa vam stane ze vam tecie benzin cez uz spominanu prepadovu hadicku ? Mne sa to stalo zatial asi 4x a to mam motorku len kratko. Prvy krat som karbec rozobral a vycistil. No ked to zacalo tiect druhy krat tak sa mi to rozoberat nechcelo. Zavrel som palivovy kohut, nastartoval, chvilku pockal, otvoril kohut a uz benzin netiekol.
Nenapada niekoho co by to mohlo sposobovat ? |
|
| |
riki1 Admin
| Predmet: Re: Preplavovanie karbecu - tecie benzin cez prepadovu hadicku Št november 04, 2010 11:03 am | |
| Sposobovat to moze to,ze sa ti pod ihlovy ventil dostava necistota, bud mas nejaky bordel v tej hadicke co ide do karbecu, alebo sitko v nadrzi je poskodene. Stavat by sa to totiz vobec nemalo. Mne sa stalo len raz. pocas 4 rokov. | |
|
| |
ifcozv Anonymný
| Predmet: Re: Preplavovanie karbecu - tecie benzin cez prepadovu hadicku Pi november 05, 2010 12:05 am | |
| Dakujem riki, skusim sa na to pozriet. Je mozne ze je v nadrzi nejaky bordel, a sitko je poskodene. Uvidim, ked rozoberiem.. Dakujem |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Preplavovanie karbecu - tecie benzin cez prepadovu hadicku | |
| |
|
| |
| Preplavovanie karbecu - tecie benzin cez prepadovu hadicku | |
|