Ivotvor
Počet príspevkov : 35 Registration date : 12.08.2008
| Predmet: Balkán trip So január 28, 2012 8:53 pm | |
| kdyby se chtěl někdo podívat tak tady je par fotek z naší cesty:-) http://naprc.rajce.idnes.cz/Nova_slozka/FMX to zvládlo bez poruchy, oproti Dakaru :-D sice ty kola a gumy nejsou tak ideální ale zvládnul jsem to, Najeli jsme 4200km Albanie je krásná země, kde jsou super lidi:-) Tento rok chceme jet do Maroka, máte někdo nějaké podobné plány? | |
|
riki1 Admin
Počet príspevkov : 512 Registration date : 25.05.2007
| Predmet: Re: Balkán trip So január 28, 2012 11:39 pm | |
| Super | |
|
JanaFMX
Počet príspevkov : 55 Localisation : Olomouc Registration date : 31.05.2011
| Predmet: Re: Balkán trip Ne január 29, 2012 2:35 pm | |
| Tak to gratuluju k pěkné vyjížďce. Byly nějaké úpravy FMXa?co nádrž?měl jsi nějaké kanystry s sebou?Přemýšleli jsme o cestě do Chorvatska a tak se snažím všechny přesvědčit, že by to na Fmxu taky šlo:)
| |
|
Ivotvor
Počet príspevkov : 35 Registration date : 12.08.2008
| Predmet: Re: Balkán trip Po január 30, 2012 8:27 pm | |
| - JanaFMX napísal:
- Tak to gratuluju k pěkné vyjížďce. Byly nějaké úpravy FMXa?co nádrž?měl jsi nějaké kanystry s sebou?Přemýšleli jsme o cestě do Chorvatska a tak se snažím všechny přesvědčit, že by to na Fmxu taky šlo:)
Nedělal jsem žádné úpravy, jen jsem ji kompletně připravil, co se týče servisu, ale co jsem měl udělat a neudělal, dát mřížku na přední světlo, teď bych nemusel řešit rozbité světlo:-) mimochodem nevíte nějaký typ kde sehnat přední světlo? kromě Hondy:-D Nadrž je malá ale vyřešili to kanystry:-) A když jsem s FMX projel tento trip tak Chorvatsko není vůbec žádný problém, my jsme jeli jen malo po dálnicich, záleží s jakýma motorkama bys jela a jakou trasu, jet se supersportama po dalnici tak by na tebe furt museli čekat, Cestovat se dá úplně na všem záleží jen na tobě:-) | |
|