| striela do sania, na volnobehu zhasina | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Slizo
Počet príspevkov : 19 Registration date : 27.04.2011
| Predmet: striela do sania, na volnobehu zhasina St august 29, 2012 11:33 am | |
| uz som tu tento problem rozoberal v jednej teme, ale nemyslim, ze sa to tyka prave toho tak zakladam novu. Zacalo to asi takto: cez vykend som bol na zraze, moto jazdila v pohode cely vykend, az na nedelu, ked som natankoval nejaky ,,bordel" smrdelo to ako riedidlo. Od vtedy sa mi zdalo, ze motorka straca vykon, resp. nejde tak ako ma. Na druhy den som sa rozhodol nastelovat ventily, ktore som nasteloval presne podla rikiho navodu. Od vtedy, po zlozeni moto, to zacalo strielat do sania, ci by to robilo aj bez toho na zaklade tej sracky co som natankoval neviem, pretoze do garaze to mam asi 300 metrov a to som presiel na sytici a vtedy to nestriela, resp. minimalne. Od vtedy skontrolovane: karburator (celkovo 5krat precisteni), podtlaky, ventily (ci su neni podpalene), vacka (ktoru som rozlisoval skontroloval dekompresor), nova sviecka, novy olej, filter. A nic, vsetko ok, ale stale chudobna zmes aj na analyzatore a striela do sania. Aj inducku som meral. Prosim poradte co este by som mohol skontrolovat, cim by to mohlo byt??? Dakujem za vsetky odpovede. | |
|
| |
riki1 Admin
Počet príspevkov : 512 Registration date : 25.05.2007
| Predmet: Re: striela do sania, na volnobehu zhasina St august 29, 2012 12:23 pm | |
| Najjednoduchsie by bolo skusit karburator z inej FMX650, ak by sa dalo. | |
|
| |
Slizo
| Predmet: Re: striela do sania, na volnobehu zhasina St august 29, 2012 1:27 pm | |
| hmm, to by nebolo zle, ale nepoznam nikoho v okoli kto by mal fmx-u jedine, ze by si mi ho pozical Ty riki? | |
|
| |
riki1 Admin
| Predmet: Re: striela do sania, na volnobehu zhasina St august 29, 2012 3:07 pm | |
| No, ja uz tazko, moja FMX uz ma asi stvrteho majitela , ak dobre viem ... | |
|
| |
Slizo
| Predmet: Re: striela do sania, na volnobehu zhasina St august 29, 2012 3:21 pm | |
| este ma napadlo, aku bohatost zmesi si tam mal na karburatore? ja mam momentalne 2 a pol otacky.. | |
|
| |
riki1 Admin
| Predmet: Re: striela do sania, na volnobehu zhasina St august 29, 2012 3:27 pm | |
| To je OK, to je len pre volnobeh, bohatost sa nastavuje vymenou trysky, pripadne vyskou hladiny v plavakovej komore, alebo nastavenim ihly. | |
|
| |
Slizo
| Predmet: Re: striela do sania, na volnobehu zhasina St august 29, 2012 3:54 pm | |
| no ja myslim ten srobik na spodu karburatora... | |
|
| |
riki1 Admin
| Predmet: Re: striela do sania, na volnobehu zhasina St august 29, 2012 6:11 pm | |
| Ano, to je bohatost zmesi na volnobeh , aj ked si vsetci kutilovia myslia ze to je bohatost zmesi celkovo, ale to je blbost. A to koliesko, ktorym sa nastavuju otacky volnobehu, tak to nema so smesou nic spolocne, to je len doraz plynu. | |
|
| |
Slizo
| Predmet: Re: striela do sania, na volnobehu zhasina St august 29, 2012 9:42 pm | |
| jasne, kolieskom sa nadstavuje iba doraz, to som si stihol vsimnut, ked som rozoberal karburator. a tiez mi je jasne, ze sa tym srobikom zo spodu nadstavuje bohatost iba na volnobeh. len neviem kolko otacok ma byt otoceny ten srob od dorazu, myslim nadstavenie od vyroby? a mozu mat na to vplyv aj otvorene vyfuky? | |
|
| |
riki1 Admin
| Predmet: Re: striela do sania, na volnobehu zhasina Pi august 31, 2012 3:08 pm | |
| 2,5 otacky je OK , otvorene vyfuky na volnobeh vplyv nemaju. | |
|
| |
Slizo
| |
| |
riki1 Admin
| Predmet: Re: striela do sania, na volnobehu zhasina So september 15, 2012 12:48 pm | |
| Tak vidis, ze to bol karburator ... | |
|
| |
Slizo
| Predmet: Re: striela do sania, na volnobehu zhasina So september 15, 2012 1:47 pm | |
| tak ano bol, ale ked ho rozoberies 5 krat po sebe a precistis do poslednej dierky, tak uz v to ani nedufas... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: striela do sania, na volnobehu zhasina | |
| |
|
| |
| striela do sania, na volnobehu zhasina | |
|