riki1 Admin
Počet príspevkov : 512 Registration date : 25.05.2007
| Predmet: FMX ma bavi stale viac a viac .... Št október 25, 2007 8:16 pm | |
| | |
|
petr
Počet príspevkov : 66 Age : 55 Localisation : Praha Registration date : 13.09.2007
| Predmet: Re: FMX ma bavi stale viac a viac .... Št máj 15, 2008 1:22 pm | |
| Baví mně pořád, ale už po 80-100km mně bolí zadek a většinou jedu k pumpě, udělat pauzu. Přemýšlím, jestli jsem si raději neměl koupit Transalpa. Protože já nemám moc rád ježdění okolo baráku. Když už sedám na motku, tak s nějakým cílem. No a na výlety a cestu na chalupu do jižních Čech (cca 170km) je nutné ujet víc než těch pár kiláků. Takže přemýšlím na dvěma věcma 1) zhubnout na idelální váhu (mám asi deset kilo víc, než bych měl správně mít ) a jezdit pořád na fmx-ku, nebo 2) postavit fmx do bazaru a skočit do http://motorky.yauto.cz/honda-xl-700-transalp-187057.html s širším sedlem.... | |
|
riki1 Admin
Počet príspevkov : 512 Registration date : 25.05.2007
| Predmet: Re: FMX ma bavi stale viac a viac .... Št máj 15, 2008 7:44 pm | |
| Pre mna je Transalp malo blaznivy, prilis civilny Ja pokukavam po Honde CB 1000 R (nahac) alebo Suzuki GSX R 1000 (supersport). FMX je vsak tiez ako stvorena pre mna, lebo sa rad sialim (klopim) v zakrutach a preplietam sa medzi autami (az sa raz doppreplietam ) | |
|
foxX
Počet príspevkov : 100 Localisation : Brno Registration date : 26.09.2007
| Predmet: Re: FMX ma bavi stale viac a viac .... Št máj 15, 2008 9:55 pm | |
| FMX je nejlepší!!! na ty rozmlácený silnice ideál. Jinak mě zadek bolí tak po 250km a to jezdím pořád se spolujezdkyní. | |
|
Ernest Anonymný
| Predmet: Re: FMX ma bavi stale viac a viac .... Št máj 15, 2008 10:19 pm | |
| Nevím, čím to je, ale když si na FMXko sednu se spolujezdkyní tak si horzně "sedne" (pre slovákov "sníží") a to takovým stylem, že kyvná vidlice je témeř vodorovně.. Tak nevím, jestli je to normální, či co. Já vážím cca 85 kg, spolujezdkyně cca 65 kg.. Taky vám FMXko tak "sedí"? Ve své podstatě s tím žádné problémy nesjou, jen se místama bojím o tu malinkou odrazku, co je pod značkou - aby neměla tendence, např. na nějakých hrbolech či dírách, dřít o gumu.. |
|
foxX
Počet príspevkov : 100 Localisation : Brno Registration date : 26.09.2007
| Predmet: Re: FMX ma bavi stale viac a viac .... Št máj 15, 2008 11:12 pm | |
| a zkoušels přitahnout pružinu na tlumiču? | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: FMX ma bavi stale viac a viac .... | |
| |
|